Klussen in de natuur op 1 en 2 november

  • Home
  • Nieuws
  • Klussen in de natuur op 1 en 2 november
Landelijke natuurwerkdagen 2024
De natuurwerkdagen 2024 komen er weer aan: op vrijdag 1 en zaterdag 2 november. Heb je altijd al wel eens willen weten hoe het is om lekker buiten in de natuur bezig te zijn? Doe dan mee met natuurwerkgroep EnHOe (Enschede Hengelo Oldenzaal en omstreken).
Op vrijdag 1 november werken we op landgoed het Stroot, aan de westkant van Enschede, en op zaterdag 2 november op landgoed het Spik/Smalenbroek, aan de zuidkant van Enschede. Samen met andere vrijwilligers en onder deskundige leiding ga je aan de slag met het opschonen van heide, snoeien, zagen en takkenrillen maken. Er is voor iedereen wat te doen, ook voor kinderen.
EnHOe zorgt voor gereedschap, ontvangst met koffie/thee en krentenwegge, en ter afsluiting een lekker kop soep. Kijk voor meer informatie en aanmelding op: https://www.natuurwerkdag.nl/.

Al 24 jaar organiseert LandschappenNL samen met de provinciale Landschapsbeheerorganisaties elke eerste vrijdag én zaterdag van november de Nationale Natuurwerkdagen. Dit is het grootste vrijwilligersevenement in het groen! Op meer dan 500 locaties in heel Nederland zetten trotse vrijwilligers samen de schouders eronder voor een groene en gezonde leefomgeving.


Foto: natuurwerkgroep EnHOe
 
Share our website